Menu

Content

Dilek Pastanesi, Cafe & Restoran

Hep önünden gelir geçerim de gitmek kısmet olmamıştı. Arkadaşlarım pastaları kadar yemekleri de güzel deyince toplantımızı Bağdat Caddesinde Caddebostan Dilek' te  yapmaya karar verdik. İçeri girdiğimde hakikaten sıcacık bir ortamla karşılaştım. Sanırım böyle yerlerde karşılamayı yapan kişilerin olgun, hoş ve nazik hanımlar olması epeyce fark yaratıyor.

Pastane Cafe Restaurant konsepti ile bir ilki gerçekleştiren Dilek özellikle hanımların toplantı noktası olup çıkmış. Çocuktan yetişkine her yaştan bir çok insana hem uygun fiyat politikası hem de çeşit açısından bir çok talebi karşılayarak favoriler arasına girmiş ve bir gidenin tekrar tekrar gittiği bir uğrak lokasyonu olup çıkmış.

2008 yılı itibari ile Franchise sistemiyle çalışan Dilek Pastanesi ilk olarak 1957 yılında Fatihte hizmet vermeye başlamış ve şu anda 24 şubeye ulaşmış. Pasta, börek, baklava, sütlü tatlılar, kurabiye, çörek, çikolata üretiminin yanında yemek menüsünde de çeşit oldukça  çok. Hafta içi  07.00 ile 11.30 , hafta sonu ise 07.00 ile 14.00 saatleri arasında verdiği zengin açık büfe kahvaltısı ile mekan dolup taşıyor.

Peynir çeşitleri, zeytin çeşitleri, reçeller, tahin, pekmez, bal, tereyağ, domates, salatalık, jambon, Cornflakes, su böreği, kruvasan, peynirli ve kıymalı kol böreği, patates kızartması, sosis. Simit ve poğaça çeşitlerinin yanı sıra kek çeşitleri ve sütlü ve şerbetli tatlılar ve sınırsız çay bulunuyor. Günlük olarak üretilen nefis pastane ürünleri kalite ve lezzette önde, müdavimlerinin zaman içinde birbirleri ile devamlı karşılaşmasından çeşitli dostlukların da doğmasına da sebeb olmuş bir mekan burası.

Yemek çeşidi olarak da epeyce geniş bir yelpazeye sahip Dilek. Çorbaları, atıştırmalıkları, sigara, paçanga, börekleri, tavuk, patates çeşitleri, sandwich ve burger çeşitleri, pizzas çeşitleri, salata çeşitleri, makarna çeşitleri, Express yemek ve Noodle, beyaz ve kırmızı et menüsü, sütlü tatlıları, spesial pasta çeşitleri, sıcak soğuk içecekleri ile herkesin ihtiyacına cevap veriyor.

Zengin menü alternatifleri ve keyifli ortamı ile Dilek pastanebizleri bekliyor.

Adres:Bağdat Caddesi No:290/1 Kadıköy/İSTANBUL
Tel : +90 (216) 360-0880
Faks : +90 (216) 360-0885
E-posta :  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

 

 

 

Baglan veya Yeni Kayit

fb iconLog in with Facebook