Menu

Content

Cafe Mini Göltürkbükü

Son zamanlarda Bodrum'da neredeyse her köşe başında açılan yeni yeme-içme mekanları bu sezonda da tüm olanaklarını kullanarak şık dekorasyonları, gösterişli menüleri, kalabalık kadroları ve yüksek fiyatları ile popülerlik sağlamaya çalıştılar. Sevimli, küçük, kendinizi evinizde hisseteceğiniz işletmeleri arar da bulamaz olduk. İşte tam bunları düşünürken karşıma Cafe Mini çıktı.

Yakın bir arkadaşımın davetlisi olarak gittiğim  Göltürkbükü'nde ki Cafe Mini benim tam da arayıp bulamadığım butik bir işletme. Aynı adı gibi mini. Bir seferde en fazla 20 kişi ağarlayabilen gönlüme göre bir mekan burası. Sahibesi, aşçısı, servisi yani herşeyi Gülçin Özsoy, yani  deyim yerindeyse tek tabanca!

Gülçin hanım aslında bir psikolog. Abartısız ancak çok sıcak ve şık bir mekan yaratarak aynı zamanda hayatında da yeni bir dönem başlatmış. Ticari gayeden uzak, ruhunu dinlendirmek için mutfağa giren ve harikalar yaratan bir kadın o. Amatör bir ruh ama profesyonel bir kararlılıkla konuklarını evinde ağarlayan titiz bir ev sahibesi. Cafe Mini henüz bir yaşında. Ben  Cafe Mini'ye kahvaltı için gittim ve çok mutlu oldum.

Ayvalıktan gelen zengin peynir çeşitleri, organik ve doğal ürünleri domatesler, biberler, nefis sızma zeytinyağı içinde siyah ve yeşil zeytinleri, ev yapımı reçelleri, sıcacık kızarmış ekmekleri, mini börekleri, kurabiyeleri hepsi taptazeydi. Nefis kaymak, tereyağı ve bal ile zenginleşen sofrasından kişi başı 20 tl gibi bir ücret ödeyerek kalkabileceğiniz bu mekanda sunumlar da son derece iştah açıcı.

Ayrıca kahvaltı menüsü dışındaki alternatifler; sahanda mantarlı, peynirli, otlu, soğanlı omleti, acılı acısız muhteşem menemeni (mutlaka denenmeli), kavurmalı veya sucuklu yumurta ve tost servisi de extra 7-10 tl gibi bir ücret karşılığında sofranıza geliyor. Menüde günün çorbası,günlük ev yemekleri, salata, köfte, mantı, su ve kol böreği ile pasta, kek, turta, sütlü tatlılar da mevcut.

Tel: 05307334048

Adres: 88.Sokak 11/B Jet Migros yanı Göltürkbükü /Bodrum

 

 

 

Baglan veya Yeni Kayit

fb iconLog in with Facebook