Menu

Content

Harikalar Mutfağı

"Harikalar Mutfağı" tüm bloggerlar arasında çok bilinen ve sevilen bir site. Hepimizin en güzel ve güncel  tariflerini seçip buradan yayınlanmasına aracılık yapan bu site ile sizler de kendinize uygun yemek tariflerini bulup, takip edebilirsiniz.

Harikalar Mutfağının diğerlerinden  bir farkı var. Sürprizlerle dolu, çok renkli ve hareketli bir site. Yeni projeler üreten, yarışmalar yaparak bizleri motive eden, şık ve ilginç sürpriz hediyelerle gönlümüzü alan Harikalar Mutfağının 5 Çayı yarışmasına katılarak projenin kazananı benim sitem Oya's Cuisine oldu bu kez.

Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Ödülüm olan Cookplus  "Çikolata Şelalesi" çok kısa süre içinde adresime gönderildi. Bu yaz bu bu makine ile çok keyifli çikolatalı tarifler hazırlamak ve dostlarımla paylaşmak üzere harekete geçtim bile.

Siz sevgili takipçilerim, haydi sizler de hemen bu siteyi takibe alın.  Bu şekilde üye olup değişik tariflerinizin buradan yayınlanmasını  ve paylaşılmasını sağlayabilirsiniz! Buyrun birlikte bir lezzet turuna çıkalım....

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/
https://www.facebook.com/harikalarmutfagim

 

 

Baglan veya Yeni Kayit

fb iconLog in with Facebook