Menu

Content

Tarçın Events İle Biota Lansmanı

Her zaman çok başarılı etkinliklere imza atan sevgili dost Fatma Samsa Yılmaz'ın #Tarçın Events Organizasyonu ile #B'iota Efsaneye yolculuk etkinliğinde geçirdiğimiz saatler çok keyifli oldu. Taksim Elite World İstanbul Otel’deki etkinlikte aynen davetiyesini süsleyen iç açıcı  çiçekler gibi rengarenk canlı çiçeklerle bizleri kapıda karşılayan Fatma Samsa Yılmaz yine bizler için hazırlanan masaları da çiçek gibi süslemişti. Oturma yerlerinde amber kokulu sabunlar ve #B'iota ile ilgili broşürler bizi bekliyordu.

Etkinliğin katılımcıları ''Kariyer yapmış kadınlar'' arasından belirlenerek , blogger, gazeteci, hemşire, müşavir ve üst düzey yöneticiler ve firma sahibi hanımlardan oluşturularak  konsep bu yönde hazırlanmıştı.

O gün #B’iota firmasının tüm markaları bu uzman katılımcıların karşısında görücüye çıktı. Bünyesinde Bioxcin, Bioder, Bioblas, Biomen, Restorex ve Nutraxin gibi markaları barındıran #B'iota'nın sürekli geliştirdiği yeni ürünleri ile dünya markaları yaratma hedefine hızla ilerlediğini gözlemledik.

Sağlık ve güzellik sorunlarına etkin ve uzun vadeli bitkisel çözümler üreterek sağlık ve güzelliği bir arada sunan B'iota, doğanın sınırsız yararını sunduğu farklı bitkileri sentezleyerek en son teknolojiyi titizlikle bir araya getiriyor. B'iota'nın devrim yaratan nitelikteki markaları çeşitli sorunlara %100 bitkisel çözümler sunarken bu ürünler eczaneden markete, zincir mağazalardan parfümeriye kadar birçok noktada tüketiciyle buluşuyor.

Biricik Nuray’ın "Efsaneye yolculuk " hikayesi ve Deniz Kenber’in "Kahkaha Yogası "ile renklendirildirilen lansmanda  Elite world otellerince hazırlanan büfeden  tadımlıklarla lezzetli bir yolculuğa çıktık.

‘’Efsane Yolculuk’’ da Anka kuşunun hikayesi anlatılırken hikayede ki ana fikir; ‘’kişinin aslında tüm yolculuğu kendinedir’’ oldu. Bunu vurgulamak amacıyla üzerinde Anka kuşunun işlemesi olan el aynaları hikaye bitiminde katılımcılara açmaları için dağıtıldı ve bu herkes için mini bir sürpriz oldu.

Deniz Kenber'in kahkaha yogası aktivitesi bizleri gülmekten kırdı geçirdi. Katıla katıla 20 dakika gülmenin psikolojik olduğu kadar pek çok olumlu fizyolojik etkisi bulunuyormuş. Kahkaha yogası kahkaha ile nefes tekniklerini birleştiren bir egzersiz rutini. Temelde karın kaslarınızı kullanarak solumak ve kahkaha atmak için diyaframı eğitmeye odaklanıyor. En ağır sorunlar karşısında bile sakin kalıp sorunu en olumlu şekilde çözme yeteneği ediniyormuş kişi.

Araştırmalarla sabitlenen bu durum tüm dünyada kahkaha konusunda kurslar açılmasına, eğitimler verilmesine ve kahkaha kulüpleri kurulmasına neden olmuş. Grup halinde gülmek ekip ruhunu canlandırıyor, insanlar arasındaki ‘biz’ duygusunu geliştiriyor ve grup içindeki üretimi artırıyor.

Sevgili Fatma ne kadar yerinde ve ince bir düşünce oldu bu bilsen. Hem Anka kuşunun hikayesi hem de kahkaha yogası ile bizlere çok anlamlı mesajlar ilettin. Hazırladığın bu her iki sürpriz için de seni tekrar kutluyorum.

Gün sonunda herkesin bilgilenerek ayrıldığı organizasyonda #B'iota'nın nazik jest'i ürün örneklerinden hazırlanan şık sepetleri idi.

Sepetlerimizde neler mı vardı?

İşte bunlardan bazıları; #Bioblas'ın saç dökülmesine karşı ikisi bir arada şampuan ve bakım kremi, kuru ve yıpranmış saçlar için keratin Repair Mask'ı, saç dökülmesine karşı sıvı saç kremi benim özellikle çok ilgimi çekti. Yaza girerken güneş ve denizin yapacağı hasarı bu saç bakımı ile tamamlayabileceğimi düşündüm.

Yine #Restorex ışıltılı hızlı uzama etkili şampuanı diğer ilgimi çeken bir ürün oldu. #Bioder serisinden 24 saat nemlendirici yüz kremi daha ilk kullanımda cildimde kadifemsi bir yumuşaklık bıraktı. Kremi kullanmadan önce denediğim Bio-Clean ile cildim canlanıp, gözeneklerim sıkıştı. Nutraxin  serisi ile vitamin ve mineral ağırlıklı da ürünleri olan #Biota bebekleri de unutmamış, Nutri baby ile sağlıklı çocuk gelişimi için geliştirilmiş besin takviyeleri, Biobaby ile bebek cildinin temizliği ve bakımı için doğal formüllere sahip olan bir ürün gamı yaratmış.

Günün en anlamlı anı ise , #BIOTA "güzellik efsanesi '' lansmanı nedeniyle #Tema Vakfı Kuzey Kıbrıs Lefkoşa Hatıra Ormanı'nda etkinliğe katılan herbir kişi için, gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakmak adına bağışlanan fidan oldu.

Bu güzel etkinliği organize ederek keyifli saatler yaşamamızı sağlayan arkadaşım Fatma Samsa Yılmaz'a teşekkürü bir borç bilirim. Her zamanki gibi çok ince ayrıntılar düşünülerek hazırladığı organizasyonu çok başarılıydı.

Sosyal medyada Lansmanın detaylarını #tarcinevents #biota #efsaneguzellik hashtagleri ile takip edebilirsiniz.

 

 

Baglan veya Yeni Kayit

fb iconLog in with Facebook