Menu

Content

Oya's Cuisine Yakında Bundle'da

Artık Oya's Cuisine içerikleri Bundle'da da yer alacak.

Peki "Bundle" nedir?
Bundle, 30?dan fazla ülkede yayına giren, binlerce haber kaynağı ve blogu bir araya getiren ve App Store'dan ücretsiz indirilebilen bir haber okuma uygulamasıdır. Henüz çok yeni olmasına rağmen dünya çapında büyük ilgi görüyor ve sanattan spora, teknolojiden yemek başlıklarına kadar birçok önemli ve popüler haber kaynağını kullanıcılarına sunuyor. Dünya çapında çok büyük bir ilgi ile takip edilen Bundle, ülkemizde de bu girişimini devam ettirmekte olup kalite ve özgünlükten de ödün vermiyor.

Dünyada haberden modaya neler olduğunu takip edebileceğiniz en emin kaynak Bundle'dır. En popüler, en çok paylaşılan, en çok izlenen ve hatta hiç beğeni almayan haberleri izleyebildiğiniz gibi,  akıllı filtresini kullanarak  sadece kendi görmek istediklerinizi de görebilirsiniz. Zaman dilimi seçimi yaparak sadece son 15, 30, 60 dakika önceki olayları da izleyebileceğiniz Bundle ile tanışma zamanı gelmedi mi sizce?

Sizler de Bundle uygulamasını telefonunuza ya da tabletinize App Store üzerinden indirip ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Özgün içeriğe sahip bloglara yer veren Bundle'da  Oya's Cuisine'i de çok yakın bir zamanda görebileceksiniz.

Bundle ile ilgili bilgi için http://bundletheworld.com/'u ziyaret edebilirsiniz.

Bundle?ı indirmek için: https://itunes.apple.com/tr/app/id830521905

 

 

Baglan veya Yeni Kayit

fb iconLog in with Facebook