Menu

Content

RedmondTürkiye Mutfağımızdaki Yemek Ustası

Geçen hafta Sayın Filiz Çatalkaya Orhan'dan aldığım bir davet üzerine RedmondTürkiye'nin Koşuyolu Eks Mutfak Akademisi'nde gerçekleştirdiği etkinliğine katıldım. Eks mutfağında yemek blogger'ı arkadaşlarımla birlikte çorba'dan kek'e kadar hazırladığımız değişik yemekleri Redmond "MULTICOOKER", "Çok Fonksiyonlu Pişirici"nin değişik modellerini kullanarak pişirdik ve çok memnun kaldık.

Daha sonra pişirdiğimiz yemekleri büyük bir keyifle tüketirken bu yeni cihazın modelleri ve programları ile ilgili hoş bir sohbete daldık. Gördüğümüz kadarı ile sağlıklı beslenme ve zamandan tasarruf etmeye değer verenler için hazırlanan bu pişiriciler mutfaklarımızda kullandığımız bir çok makinenin görevini yapıp, onların yerini alacak.

Çok fonksiyonlu pişiricilerde birçok program otomatik olarak ayarlanmış durumda olup rahat ve kolay kullanım da sağlayacak biz hanımlara. Ayrıca özel kabında kapağı kapalı alttan, yandan ve üstten pişirilen yemekler besin değerinden kaybetmediği gibi yemek ısıtma fonksiyonuna da sahip.

Cihazın temizliğinde ise kabının bulaşık makinesinde yıkanabiliyor olması kullanılıcılar için büyük kolaylık olacak. Artık Türkiye pazarı'nda da yerini alan Redmond ürünleri dünya mutfaklarında yıllardır güvenle kullanılmakta olup büyük beğeni kazanmıştır.

Şık tasarımı ile de mutfaklarımızı süsleyecek bu cihazlar geleneksel yemeklerin yanısıra buharda pişirme, düdüklü pişirme, ekmek, kek, yoğurt, kızartma, sütlü tatlılar, bebek maması, fondü, lor yapma ve daha başka bir çok fonksiyona sahip. Kolay kullanımı sayesinde sadece birkaç tuşa basarak istediğiniz lezzete ulaşabiliyorsunuz..

Bugün ki çalışma hayatı koşulları göze alındığında MULTİCOOKER yeni neslin ayrılamaz bir parçası olmaya aday olacaktır sanıyorum. Aşağıda  program sayısı 6 ile 55 arasında değişen cihaz modellerinden ihtiyacınıza göre olanını seçerek artık sizler de hayatınızı kolaylaştırabilir kendinize ve yakınlarınıza lezzetli ve sağlıklı yemekler yapabilirsiniz.

  • Multicooker Redmond RMC-M4500
  • Multicooker Redmond RMC-M4502
  • Multicooker Redmond RMC-M20
  • Multicooker Redmond RMC-M10
  • Multicooker/Slow cooker Redmond RMC-90
  • Multicooker Redmond RMC-30
  • Multicooker Redmond RMC-M4515
  • Düdüklü Multicooker Redmond RMC-PM4506
  • Düdüklü Multicooker Redmond RMC-M110
  • http://multicooker.com/tr/

Eks Mutfak Akademisinde düzenlenen bu güzel etkinlikte tüm yüreği ile bizlere cihaz tanıtımında, tariflerin seçiminde, uygulanmasında, ilgili video/resimlerin, armağanlarımızın tarafımıza ulaştırılmasında büyük emeği geçen Sn.Filiz Çatalkaya Orhan'a ve RedmondTürkiye ekibine çok keyifli geçen bir etkinlik ve zarif jestleri için çok teşekkür ederim.

 Sevgiyle !

 

 

Baglan veya Yeni Kayit

fb iconLog in with Facebook