Menu

Content

Bi Kadın Bi Hayat

Kadın her şeydir, kadın hayattır, kadın evrendir. Kadın her şeyin başıdır. O varsa, hayat var, erkek var, çocuk var, nesil var, medeniyet var.

Oya Kalender'in yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı, hayata dair her şeyin konuşulduğu, yol gösteren, keyifli, enerjik KRT TV  "Bi Kadın Bi Hayat" programı'nın  15 kasım 2014 günü çekilen yemek bölümünün konuğu ben oldum.

Kadını hayatın merkezinde tuttuğu, hayatın içinden konuklarla samimi sohbetlerin paylaşıldığı "Bi Kadın Bi Hayat" programınında yapımcı ve sunucu Oya Kalender ile hem sohbet ettik hem de  Karadeniz yöresinden bir börek yaptık. Pazılı Burma.

Trabzon'da her ilçenin kendine özgü, çok değişik ve lezzetli yemekleri varmış.Bu börek de onlardan biri. Pazı, pirinç ve kuru üzümün birlikteliğinden doğan müthiş bir tat.

Karadeniz TV'de her hafta sonu  sabah 11:00 -13:00 /pazar 9.00 saatleri arasında canlı yayınlanan bu keyifli ve enerjisi çok yüksek  programda, alanında uzman değerli konuklar ağırlanıyor, gerçek yaşamdan önemli konulara değiniliyor, yol gösteriliyor. Tüm kadın izleyiciler programa  katılın sizler de.

Türksat 4A 11855 Dikey (V), Symbol 30000 Fec : 3 / 4 , D Smart 147. Kanal , frekanslarıyla ve İphone, Android uygulamamızdan bizi izleyebilirsiniz.

 

 

Baglan veya Yeni Kayit

fb iconLog in with Facebook