Menu

Content

Pastakasrı 3.Yaşını Kutladı

Pasta Kasrı isimi yemek blogu sahibi sevgili Tülin Kalkan dün Ortaköy Saga Lounge'da blogunun 3.yıldönümü vesilesi ile biz blogger arkadaşlarını biraraya getirdi. Bu güzel yıldönümünü Fruitflowers.com.tr sponsorluğunda kutladık.

Sevgili Tülin'in bizler için Fruitflowers ekibine  özel olarak hazırlattığı hem göze hem damağa hitap eden bu leziz hediyesi sürpriz kek sepetleri ise keyifli sohbetimize renk  ve lezzet kattı. Fruitflowers Genel Müdürü Sayın Mahmut Atar bize ürünleri ile bilgi verirken 2012 yılında Bursa'da hizmet vermeye başladıklarını, kalite ve hizmetten  ödün vermediklerini, kısa sürede İstanbul, Ankara, İzmir Bursa, Antalya ve Tekirdağ illerinde toplam 8 şube açtıklarını, pazar dahil haftanın 7 günü çalıştıklarını ve  sağlığa, doğallığa ve tazeliğe ne kadar önem verdiklerini anlattı.

Ben de bu doğal ve yenilebilir çiçek sepetlerinin bizler için de sayısız çeşit içinden rahatça seçip sevdiklerimize gönderebileceğimiz bir hediye olacağını düşünüyorum.
 

http://www.fruitflowers.com.tr/
Tel: 444 3 002  

Bu vesile ile Tüline daha nice nice yıldönümleri diler, Fruitflowers genel müdürü Mahmut Atar'a bizleri aydınlattığı için çok teşekkür ederim.

 

 

 

Baglan veya Yeni Kayit

fb iconLog in with Facebook