Menu

https://www.oyascuisine.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slides.slide_oya_lezzet_duraklarim02gk-is-690.jpglink

Content

Lila's Lounge

Üç kıta arasındaki kültürel ve ticari alışverişlerden sürekli gelişerek büyüyen İstanbul kentinde yok yok! Her köşesinden karşımıza çıkan sürprizlere bir tanesi daha eklendi geçenlerde. Bardaktan boşanırcasına yağan yağmura silecekler yetişmezken kendimizi İstanbul'un yeni gelişmekte olan semti Uğur Mumcu'da bulduk. Sevgili Şefler Özlem Mekik ve Ayvaz Akbacak modaretörlüğünde davet edildiğimiz Lila's Lounge'da sıcacık bir ağırlanma ile karşılandık.

Bilmeyenler için Lilas Lounge Kartal Uğur Mumcu Mahallesi Teknik Yapı Upcity Center içinde birinci katta. Adımımızı attığımız anda sade, modern ama renkli ve ışıltılı dekoru, geniş ekran TVleri, yemyeşil sazlarla tamamlanan dekoru, aralıklı ve rahat masaları, fonda çalan müziği, bugünün anlayışına uygun anlayış ile tasarlanmış yüzü ile geleceği parlak bir mekan olarak çıktı karşımıza. Benim için iyi bir restoranda olması gereken 4 ana unsura da sahip Lila's Lounge.

En önemli özellik olan "hijyen", yani mutfağın müşteriye yansıyan yüzü beni çok mutlu etti. 2.ci önemli konu "sunum ve ilgi"den  yine geçer not aldı Lilas. Burada servis hızlı ve bizimle ilgilenenler güler yüzlü idi. 3.cü ve en önemli noktalardan biri olan "yemekler"e gelince yemeklerin kalitesinden aşçının yetenekli ve tecrübeli olduğu fikrine sahip oldum. 4.cü ve son konu da "ambians" bilindiği üzere. Zaten daha önce de belirttiğim gibi restoranın geniş olması ve masaların birbirine uzak olması yemek sırasında kendimizi rahat hissetmemizi sağladı. Her köşesinin farklı dekore edilmiş olması ise bir ayrıcalıktı. Fonda ki müzik de enerjimizi kaybetmememizi sağladı.

Bu sempatik mekanda denediğim lezzetlere gelince… Dünya Mutfağı'ndan da seçme lezzetlerin sunulduğu bu mekanda  az yiyerek birçok lezzet tadabilmek için ortaya getirilen herşeyden küçük porsiyonlar halinde tattım. Son derece şık sunumlarla gelen etler ve tavuklar sıcak, olması gerektiği kadar pişmiş ve yanındaki garnitürler de çok zevkli hazırlanmıştı. Pek çok aynı gurupta restoranla yarışacak kadar lezzetli ve iyi pişirilmişti. 

Cajun Chıcken Basketi, çeşitli krepleri, burgerleri, et ve tavuk buritto'ları, combo ve meat Quesadılları, makarna, pizza, köfte ve steakleri sadece tadabildiklerimizden bazılarıydı bizim. Ben Lilas Lounge'daki tadımı enfes çikolata sufle ile taçlandırdım... Yanında krema, pudra şekeri, vanilyalı  dondurma ile  pek güzeldi.

Sizler de eğer Lila's Lounge'a gitmeden önce menüye bir göz atmak isterseniz ( http://lilas.com.tr/menu) den ulaşabilirsiniz. Ayrıca Lilas' da Pazar günleri İtalya, Uzak doğu, Meksika ve Türk mutfağından harika örneklerinin yer aldığı 200 çeşit lezzet ile açık büfe brunch keyfi yaşamak mümkün. Özenle hazırlanan yüzlerce çeşit sıcak, soğuk, alakart ve tatlının yanı sıra baristaların hazırladığı yaratıcı kokteyller, smothieler ve meyve sularının bulunduğu geniş menülerinde gurme tatlar enfes şık  sunumlarla servis ediliyor.

ADRES:

Şeyh Şamil Cad. No: 9/3 A-B-C Teknik Yapı Upcity Center
Kartal / İstanbul

TELEFON:

0 (850) 577 54 52
0 (549) 577 54 52

 

 

Baglan veya Yeni Kayit

fb iconLog in with Facebook