Menu

https://www.oyascuisine.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slides.slide_oya_lezzet_duraklarim02gk-is-690.jpglink

Content

Brasserie Noir Suadiye

İstanbul’da kar tekrar kendini göstermeden hemen önce Brasseria Noir’daydık. Gayet şık ama abartısız bir dekorasyonla, gerek ışıklandırması, gerek masa düzeni, gerek düzeyli personeli ile hemen sizi kucaklayan keyifli atmosfer yaratılmış Brasseria Noir’da . Bağdat caddesinde Rotisseria Noir'a bir kardeş gelmiş. Ancak menüler çok farklı.

Lezzet ve görsel şöleni bir arada sunan, iddialı kadrosu ile sevgili Oğuz Ermeç'in danışmanlığında mükellef bir ziyafet çektik kendimize. İlk kez gidecekseniz, mutlaka, en azından antreler için yardım isteyin derim. Zengin menüsündeki her tat size farklı bir keyif verecek. Miray ve Oğuz Ermeç çifti bu mekanlarına da imzalarını atmışlar.

Biz ne mi yedik? İşte aşağıda sıraladım:

Her şeyden önce kendi fırınlarında çıkan olağanüstü tattaki sıcak ekmek ve sarmısaklı tereyağı ile şahane bir başlangıç yaptık.  Sonrasında Karamelize soğanlı ve keçi peynirli kiş ve Kremalı ıspanak dip ile devam ettik. Ördek Konfit yanındaki sarladaise patates beni benden aldı. Dana Pirzola, Strogonof, Dry age antrikot, La Kebab, Noir kokoreç, Uykuluk masadaki tüm etseverleri memnun etti.

Yemek sonundaki kahve sunumu ise başlı başına bir şölen. Kahve düşkünlerini hayal kırıklığına uğratmayacak bu geniş kahve menüsü keyfinize keyif katacaktırr, eminim.
Brasseria Noir "Yemek yemek keyiftir, bu keyfi yaşatmak ve sizleri mutlu etmek ilk amacımızdır" diyen sloganlarının hakkını veriyor. Eğer sizler de yemekten keyif alıyorsanız, bu keyfi yaşamak için mekâna bir uğrayın derim.

  • Başlangıçlar 14-28 TL arası
  • Salatalar 23-32 TL arası
  • Sakatatlar 28-30 TL arası
  • Ana Yemekler  26-49 TL arası
  • İçki fiyatları da seçiminize göre değişiyor.

Adres:

Bağdat Cad. No:455-1/B Suadiye
Kadıköy /İstanbul

Tel:

(0216) 380 00 05)

 

 

Baglan veya Yeni Kayit

fb iconLog in with Facebook