Menu

https://www.oyascuisine.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slides.slide_oya_lezzet_duraklarim02gk-is-690.jpglink

Content

Bi Mutfak İki Şef

Otelcilik sektöründe İstanbulun en güzel manzarasına sahip, Sheraton İstanbul Maslak Hotel Cafe 333'de, Ödüllü şefler Özlem Mekik ve Ayvaz Akbacak'ın birlikte hazırladığı özel reçetelerin ve yılbaşı hindisi sunumunun yapıldığı açık büfe öğle yemeğinde güzel bir kalabalıkla çok neşeli anlar yaşandı. Açık büfe öğle yemeği ve yılbaşı hindisinin tanıtımını için bu etkinliği düzenleyen yeme içme sektörü marka danışmanı Eray Kılıç'ın gerçekleştirdiği bu etkinlik konuklardan büyük ilgi görüp, beğeni aldı.

Yemek yapmayı sanat olarak gören iki mutfak sanatkarı Özlem Mekik ve Ayvaz Akbacak Türkiye'de yiyecek sektörü adına  yapılacak çok şey olduğuna inanıp birlikte yola çıkmışlar. İyi ve daha iyiyi yapma, bilgi birikimi ve yeteneklerini aktarmayı, Türk mutfağına yeni anlamlar kazandırmayı amaçlıyorlar. Bi Mutfak İki Şef olarak yakında bir de TV show'una başlayacaklarmış.

Ayvaz Akbacak oyuncu olmak isterken mutfağın büyüsüne kapılıp, hızla yönünü mutfağa çevirmiş. özel eğitimler almış ve pek çok ödülün sahibi, Ayvaz Akbacak Executive Şef olarak sayılı mutfaklar yönetmiş. "İlaç Gibi Yemekler" adlı kitabı sağlıklı beslenmenin önemi ile ilgili çalışmalarının bir ürünü olmuş. Kendisi dergi editörlüğü ve televizyon sunuculuğunu da bir arada yürütmektedir.

Başarılı iş kadını Özlem Mekik eğitimci kimliğini mutfak başarısı ile perçinlemiş, sunum kısmında da ince zevki ve profesyonelliği birlikte kullanmış. Bir çok yayın organında yemek yazarlığı ve TV programları yapmış, şimdi de Ayvaz karacbacak ile birlikte "Bi Mutfak İki Şef" olarak yeni bir TV Show'una hazırlanıyorlar. Yakın zamanda Özlem'in de bir de yemek kitabı rafları süsleyecek.

Bu muhteşem ikilinin birlikte düzenledikleri bu açık büfe öğle yemeği ve ardından  "Yılbaşı Hindi"sinin sunumu organizasyonu  ben ve diğer tüm katılımcılar için hiç bir aksama olmadan, çok keyifli ve samimi geçti.  Basının da büyük ilgi gösterdiği bu organizasyonda  davetlilerin büyük bir bölümünü yemek bloggerları ve mekan yazarları oluşturdu.. Gerek ev sahibi Maslak Sheraton Ailesi gerekte şefler tüm davetlilerle büyük bir kaynaşma içinde oldular, bizler saatlerin nasıl ilerlediğini anlayamadık.

Çok güzel bir şekilde ağırlandığımız bu organizasyonda bizlere ev sahipliği yapan Maslak Sheraton Hotel Cafe 333' de "Açık Büfe Öğlen Yemeği"i ise inanılmayacak bir fiyatla sunuluyor.  Genelde otellerdeki yemek fiyatlarının insanları korkuttuğu bilinir. Cafe 333 bu ön yargıyı yıkmayı başararak  5 yıldızlı otel de 28 TL.gibi bir ücretle yemek yenilebileceğini gösterdi.

Çevrede çalışanlar ve yolu düşenlere mutlaka orada yemelerini tavsiye ediyorum. Hatta sadece güzel ve lezzetli bir öğle yemeği için bile arkadaşlarınızla   gidebileceğiniz bir mekan. Sadece 28 TL. olan fiyat inanılmaz, bu lezzete bu fiyat başka hiç bir yerde bulunmaz. Çeşit çeşit et, balık, tavuk, makarna, pilav, sebze yemekleri, çok çeşitli ve şık zeytinyağlı büfesi, şarküteri ve sayamadığım kadar çok çeşitli, sütlüsünden pastasına tatlı büfesi.

Yine yeni yıl için usta ellerin hazırlamış olduğu kestaneli, iç pilavlı 6 kg'lık yılbaşı hindisi de kdv dahil 199 tl.

Bilgi ve sipariş için:

Tel no : 212 335 99 99/6604
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
www.sheratonistanbulmaslak.com

 

 

Baglan veya Yeni Kayit

fb iconLog in with Facebook