Menu

Content

Lili , Gümüşlük

Sevgili Takipçilerim,

Bodrum her mevsim güzel. Yağmurlu da olsa güneşli de olsa her mevsim tad alınabilecek bir yer. Bodrum Gümüşlük Peksimet mevkiinde hem gündüz, hem de gece hayatının kalbi diye adlandırabileceğimiz yeni bir mekan doğuyor. Sürprizlere gebe Bodrum  sanat, kültür ve yemek aşığı uyumlu bir gurup tarafından bizleri bu gizli cennet kartal yuvasında ağırlamaya başllıyor.

Bir sabah kahvaltısı için davetli gittiğim LiLi'de huzuru yakaladım. Neden mi sessiz, sakin ve ferah da ondan. Bodrum'un curcunası yok burada. Yaklaşık 2 dönüm üzerinde görkemli, geniş açık ve kapalı kullanım alanları, workshop atölyeleri, cafebarı, masa tenisi,  bilardo alanları, renkli dekorasyonu, çocuk bahçesi ile Lili her çeşit etkinlik ve toplantıya uygun bir ortam.

Geniş arazi içinde gezerken bir tavuk filosu ile karşılaştım. Sabah kahvaltısında tattığım menemen'in lezzeti demek ki buradan geliyormuş. Taze taze yumurtalarla yapılan menemen cidden çok özeldi. Kahvaltıda sunulan özel ve gizli patates reçetesi de ilk fırsatta tarafımdan denenecek. Daha öncede belirttiğim gibi beni en çok etkileyen ortamın ferahlığı oldu. Bodrumdaki bir çok mekanda rastladığımız dip dibe masalarda, hepbir ağızdan konuşulan, yan masayı dinlemeye mecbur bırakıldığınız, sıkışık ve bunaltıcı ortam yok burada. Masaların birbirine olan mesafesi çok iyi ayarlanmış.

Hizmet kalitesi en üst düzeyde, sıcacık, samimi ve çok titiz hazırlanılmış. Misafir karşılamanın ne kadar önemli olduğu hepimizce malum. Kendinizi evinizde hissedebileceğiniz bu mekanda henüz yolun başında oldukları için set bir menü yok. Alakart menüleri ile anne yemekleri dediğimiz sulu yemeklerden oluşan seçenekleri sunuyorlar. Sade, öz, taze ve doğal ürünleri, barında her türlü içki çeşidi ile haftanın her günü kapıları açık Lili'nin..

Sabah kahvaltı menüsü ise çok geniş ve lezzetli. Ev yapımı mandalina, limon, gül ve çilek reçelleri, teyzelerinin yaptığı muhteşem lezzetli pişileri, sıcacık simit ve ekmek çeşitleri, balı, kaymağı, tereyağı, meyvesi, yöresel peynir ve zeytin çeşitleri, acukası,  çıtır çıtır körpe salatalık ve domatesi, sıcacık, ufacık çıtır sigara börekleri hepsinde sunum ve lezzet 5/5. Bu kahvaltı sınırsız çay ile birlikte sadece 25 lira. Lezzet, servis kalitesi ve fiyat performansı ile rakipleri karşısında bir avantaj sağlıyacağına inanıyorum.

Sabah 9 dan ertesi gün güneş doğana kadar açık olacak bol manzaralı, geniş ufuklu, keyif alabileceğiniz, zengin ve lezzetli kahvaltısı ile alakart menüsünü tadabileceğiniz, rahat ve bol sohbetli bir ortam yaşayabileceğiniz bu mekana mutlaka vakit ayırıp gitmelisiniz derim.
 
e-mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Tel: 0530 558 26 58    /    0530 952 87 52

 

 

Baglan veya Yeni Kayit

fb iconLog in with Facebook