Menu

Content

Et ve Tavuk Suyu Bulyon ile Herkes Bir Şef Olabilir

Güne nefis sofralarla keyif katmanız amacıyla sizler için hazırlanan tariflere ve önerilere her geçen gün yenileri ekleniyor. Birbirinden lezzetli tariflerin hangisini uyguluyor olursanız olun, küp, jel veya toz formda üretilen Knorr tavuk ve et suyu bulyon çeşitleri sayesinde her tabağınızda şölen tadında bir yemek sunabilirsiniz.

Günlük koşturmaca içinde her gün bambaşka bir yemek tarifi bulmak oldukça zorlayıcı olabiliyor ve pratik yemeklere lezzet katmak da ayrı bir uğraş istiyor. Bu yüzden Knorr, sizler için bulyon kullanımı ile pratik yemek fikirleri ve birbirinden leziz öneriler hazırlıyor.

Yemeklerinizi pişirirken ailenize ve kendinize lezzetli bir içerik sunmak istiyorsunuz. Bu yüzden de fazladan zamana ihtiyacınız oluyor. Günümüz şartlarında ise yeterli zamanı bulmak, bazen bir mucize hâline geliyor. Bulyon kullanımı ile yemeklerinizin lezzetini artırmak istiyor fakat "Bulyon nasıl kullanılır?" diye düşünüyorsanız, yapmanız gereken ilk şey, yemeğinizi pişirirken hangi malzemeleri kullanacağınıza karar vermek olacaktır. Tavuk suyu bulyon daha hafif bir ürün olduğu için sebze yemeklerine eklendiğinde harika sonuçlar alınırken, et suyu bulyon daha yoğun bir üründür ve bakliyatlara, etli türlü gibi yemeklere daha çok yakışır.

Et suyu bulyon, kırmızı et katılabilen yemeklere ve salça bazlı çorbalara çok yakışırken; daha hafif bir tada sahip tavuk bulyon ise et suyu bulyona göre her zaman daha az yoğunluk sunar. Yoğun tatlar konusunda hassas olanlar için tavuk bulyon önerilir. Bulyon seçiminizi, tarifiniz için kullanacağınız malzemeye ve beklediğiniz lezzete göre yapmalısınız. Örneğin, domates çorbası için et suyu bulyon uygun bir lezzet sunarken, yoğurtlu çorbalarda tavuk suyu bulyon tercih edebilirsiniz. Bulyonunuzu yemeğe, çorbaya ya da pilava eklemeden önce sıcak su yardımıyla eritebileceğiniz gibi, sulu yemeklere doğrudan da ekleyebilirsiniz, küp bulyonunuz da, jel bulyonunuz da yemeğinizin suyunda kolayca çözünecektir. Böylelikle yemeğinizin her malzemesi nefis et ve tavuk suyu ile bir araya gelecektir ve zengin bir lezzet elde etmeniz de kolaylaşacaktır. Sebze yemeklerinde, pilavlarda, makarnada, çorbada ve aklınıza gelebilecek pek çok farklı tencere yemeğinde fark yaratmak ve enfes lezzetler sunmak için Knorr bulyon çeşitlerini rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Knorr, kaliteli etleri özel baharatlarla bir araya getirerek sizin için lezzetli tavuk ve et suyu bulyonları hazırlar. Kendinize, ailenize ve misafirlerinize keyifle yenebilecek yemekler hazırlamak istiyorsanız www.herkessofraya.com sitesini ziyaret edebilir, bulyon kullanımı hakkında fikir edinebileceğiniz gibi, yemek tarifleri defterinize yeni lezzetler de ekleyebilirsiniz.

 

 

Baglan veya Yeni Kayit

fb iconLog in with Facebook