Menu

https://www.oyascuisine.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slides.slide_oya_lezzet_duraklarim02gk-is-690.jpglink

Content

Tom's Kitchen

Zorlu Center'da ilk kez gittiğim "Tom's Kitchen" rahat ve aydınlık dekoru, içten ekibi ile iyi bir hizmet vermeye çalışıyor İstanbul'da da. Markalarının tutarlılığı açısından büyük küçük tüm detayları Londra'daki restoranları ile bir tutmuşlar.

Ancak yemek menüsünde pek aynı gibi değil gibi, bir parça Türkiye kokuyor. İngiliz ve Fransız ağırlıklı menü bazı malzemelerin yokluğu nedeni ile biraz farklılaşmış. Oturma alanı geniş, dışarısı ve içerisi olarak ayrılmış ancak çok soğuk bir günde gittiğimiz için biz içerde bile biraz üşüdük ve yer değiştirmek durumunda kaldık.

Personel canla başla  ve  güler yüzle hizmet ediyor. Sade döşenmiş bu restoranda masalar biraz birbirine yakın gibi geldi bana. Sıcak bir atmosfer bulamadım açıkcası. Kendi siparişimiz dışında diğer masalara gelen yemekleri de izledim, sunumlar şık.

Biz siparişimizi verdikten sonra masaya gelen tereyağının miktarı 6 kişi için çok azdı. Coca Cola siparişi veren arkadaşımıza stokta olmadığı için sormadan Pepsi Cola geldi, geldiği gibi geri gitti tabi! Biz methini duyduğumuz Baconlı hamburger istedik, sunum güzel ama lezzeti vasattı. Karamelize Soğanlı Tavada Levrek siparişi veren arkadaşımızın seçimi çok isabetli idi, tavada olmasına rağmen çok yağlı değildi, kapya biber de ayrı bir lezzet katmıştı. Yemeklerin hepsini denemeden lezzetler hakkında genel bir şey söylemek zor.

Fine-Dining olmayan bir mekanda fiyatlar gereğinden çok fazla, rezervasyon yaptırıp gidermiyim ona da hayır. Zorlu Center'a alış veriş için gidenlere, o bölgede çalışanlara öğle yemeği veya akşam çıkışında ayaküstü bişeyler yiyip bir show'a gitmek isteyenlere , eğer o parayı vermek isterlerse tavsiye edebilirim. Mekan kaliteli, gelenler seçkin. Bir pepsinin 9 tl bir tatlının 20 ve üstü olduğu Tom's Kitchen açıkcası beni çok açmadı.

Adres:

Zincirlikuyu Cad. Zorlu Center Bulvar Katı AVZ, No: 134, Beşiktaş, İstanbul
 Rezervasyon: 0212 353 66 77

 

 

Baglan veya Yeni Kayit

fb iconLog in with Facebook