Menu

https://www.oyascuisine.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slides.slide_oya_lezzet_duraklarim02gk-is-690.jpglink

Content

Şaşkın Döner&Burger&Pizza

Bağdat cadddesinde butiklerin, takıcıların, ayakkkabıcıların velhasıl küçük büyük bir çok ticari işletmenin yeri yemekle ilgili mekana dönüşüyor. Bir zamanlar benim takılarımı aldığım yer de şimdilerde Şaşkın Buffet oldu ve ben bugün orada ilk kez şanını duyduğum dönerlerini tatmak fırsatını yakaladım.

Şöyle bir baktığımda ilk göze çarpan gençlerden oluşan bir çalışan kadrosu oldu. Bir aile işletmesiymiş Şaşkın Buffet. Küçük, temiz bir mekan ve lezzetli bir menüleri var. İçerisi oldukça küçük ancak dükkanların önüne sıraladıkları masalarla genişliyorlar. Ekmekleri çok özel ve güzel. Evde annenizin yaptığı kızarmış patatesi işte burada tadabilirsiniz, doğal ve taze. Donmuş gıdaya yer yok.

Ben menüden yine çok methini duyduğum Tombik Döneri seçtim, ekmeğine bayıldım, tabi onun ekmeği de kendilerince pişiriliyormuş. Küçük boyu 80gr, o bile beni doyurmaya yetti. İçinde patatesi ve turşusu ile çok lezzetliydi. Mercimek çorbası yine ev çorbası gibiydi. İsteyene tost da var yanında domates, salatalık, Akdeniz yeşillikleri ve zeytin ile.

Eğer şöyle yanında patatesi, pilavı, turşusu olsun, esnaf lokantasındaki gibi olsun diyorsanız, o zaman da ısmarlayacağınız tabak Porsiyon Döner olmalı. Bir de Şaşkın Döner var ki yiyeni şaşkına çeviren cinsten hem gözünüzü hem de midenizi doyuruyor.
Tatlılara gelince Trilece'de iddialılarmış ama onu tatma fırsatım olamadı ne yazık ki.

Adres:
Suadiye Mahallesi, Bağdat Caddesi, Biçener Çarşısı, No 355/15A, Kadıköy, İstanbul

 

 

Baglan veya Yeni Kayit

fb iconLog in with Facebook